SEO-pakketten

SEO-pakketten zijn er in veel verschillende uitvoeringen en prijs-categoriëen.
Hier vind je de meest voorkomende en betaalbare pakketten.
Indien het gewenste pakket er niet tussen staat, of je speciale wensen hebt, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

SEO
U

De meeste bedrijven vragen bij de opstart van uw SEO-project een setup fee. Wij werken alleen met vaste kosten per maand en berekenen geen opstart kosten.
Al onze SEO pakketten sluit u af voor een periode van minimaal 3 maanden en zijn daarna maandelijks opzegbaar.

Veel gestelde vragen

Wat is SEO?

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie.
Oftewel : Er voor zorgen dat uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt.
Als we over SEO praten, dan hebben we het over de organische (niet betaalde) zoekresultaten. Uit onderzoek is er gebleken dat ruim 60% van de gebruikers klikt op een link uit de organische zoekresultaten in plaats van de betaalde advertenties in Google.
Met onze complete SEO-pakketten zorgen wij ervoor dat u website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt te staan.

Kom ik gegarandeerd op de eerste plaats in Google?

Het antwoord hierop is nee.
De positie van uw website in de zoekresultaten is van erg veel factoren afhankelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan concurrentie, het aantal bezoekers en ga zo maar door.
Wij zullen met onze SEO-pakketten ons uiterste best doen om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te krijgen en gaan in ieder geval voor een positie op de eerste pagina.

Hoelang duurt SEO?

SEO is een continu proces wat eigenlijk nooit stopt.
De tijd die er overheen gaat voordat de resultaten zichtbaar worden, zijn van veel factoren afhankelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe lang de website al bestaat, welke autoriteit de website tot nu toe heeft opgebouwd en ga zo maar door.
Omdat Google regelmatig zijn algoritme aanpast, zal website optimalisatie ook constant moeten worden aangepast. Daarnaast staan uw concurrenten ook niet stil en zullen er alles aan doen om boven u in de zoekresultaten te komen.

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten zijn teksten die geoptimaliseerd zijn op de gekozen zoekwoorden, waarop je met de betreffende webpagina gevonden wilt worden in Google.
Door het kiezen van de juiste zoekwoorden voor uw website en deze te verwerken in de teksten, zorgen wij ervoor dat de juiste (potentiële) klanten uw website bezoeken en de informatie te zien krijgen waar zij naar op zoek zijn.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding bestaat uit 2 delen:

Interne linkbuilding
Dit is het linken (doorverwijzen) naar andere pagina’s binnen uw eigen website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gerelateerde producten en/of blogs.

Externe linkbuilding
Dit is het linken (doorverwijzen) vanaf externe websites naar pagina’s op uw eigen website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vermelding van uw bedrijf op de website van telefoonboek.nl of een vermelding in de online bedrijvengids.

Wat zijn zoekwoorden?

Zoekwoorden zijn woorden waar mensen op zoeken in Google.
Dit kunnen enkele woorden zijn (short tail), maar ook meerdere woorden tegelijk (long tail) zoals bijvoorbeeld het stellen van een vraag : ‘Hoe plak ik een band?’. Door gebruik te maken van zo specifiek mogelijke zoekwoorden, zorgen we ervoor dat u voornamelijk waardevolle bezoekers op uw website krijgt.

Laten we samen werken

Staat het gewenste SEO-pakket er niet tussen, maar wilt u wel graag met ons samen werken?
Heeft u andere wensen zoals adverteren op Google of socialmedia?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.